Till dig som älskar att bygga

För vissa kan det se ut som att det vi gör bara består av grus och betong. Det är en del av sanningen, men vi har också ett högre syfte. Vi vill bygga människor. Människor med hjärtat på rätt stället som tillsammans med oss vill bygga bra, rättvisa och inkluderande samhällen.

Vi bygger med hjärta

Resultat skapas av människor. Ibland misslyckas människor. Även hos oss. Men om vi erbjuder en miljö där motgångar ses som lärdomar kommer människor att växa och företaget efter hand leverera allt bättre resultat. Att få vara delaktig, innovativ, med stort ansvar gör en spännande arbetsplats.

Inom Veidekke bygger företagskulturen på tydliga värderingar, på delägarskap men framför allt, ett involverande arbetssätt där allas kunskap tas tillvara.

Omsorg för människor i en sund byggbransch

Vi ska vara en samhällsaktör som tar ett socialt ansvar mot de som arbetar på våra projekt och säkerställer att vi själva och våra leverantörer gör rätt för sig mot samhället. Det innebär att skapa säkra och trygga arbetsplatser för människor att trivas och utvecklas i och att vara med och bygga ett samhälle som är inkluderande och tolerant.

Gøy på jobbet

Gøy? Just det! Det låter lika roligt som det betyder, d.v.s kul eller roligt. Men på jobbet? Där ska man väl prestera? Sedan 1995 är det inte bara tillåtet att ha gøy på jobbet inom Veidekke. Det är en del av vår kultur. Glada medarbetare visar större omsorg och omtanke om sina kollegor och tar bättre beslut.

Medarbetare äger

Medarbetare är det viktigaste vi har och vi jobbar hårt för att skapa en så trivsam och engagerande arbetsplats som möjligt. En gång om året får till exempel alla anställda möjlighet att köpa aktier i Veidekke till rabatterat pris. Vår tro är att delägarskap gör det ännu roligare att jobba. Idag är vi som arbetar i Veidekke den näst största ägaren.

Hjärtat förenar oss människor. Och visst är det ifrån hjärtat man känner om något är rätt eller fel? Det har väglett oss ändå sen år 1940 då vi tackade nej till att bygga en flygplats åt nazisterna. Och så vill vi fortsätta tänka. Det är det vi kallar att bygga med hjärta.

Vill du bli en av oss?

Läs mer och se lediga jobb.

 

_DSC1628.jpg

Jimmy Bengtsson

VD, Veidekke Sverige , Solna

T: +47 98 47 00 00

jimmy.bengtsson@veidekke.no