Om oss

Veidekke Grundläggning startade i Sverige 2009 och har sedan dess vuxit i både omsättning, personal och maskinpark. Vår maskinpark är väl uppdaterad och det är viktigt för oss med pålitliga maskiner med den senaste teknologin inom metoder och miljöriktiga motorer.

Vår pulsåder är personalen som brinner för grundläggningsbranschen och har med detta ett stort engagemang och kunnande inom både utförande och maskinkunskap. Många i personalen har mer än 15års erfarenhet av grundläggning.

Vår styrka är att vi tycker blandningen av projektering, produktion och maskiner är kul. Detta gör att vi alltid försöker lösa alla utmaningar så produktionsmässigt rätt som möjligt för kunden, vilket leder till bästa helhetslösning.

Ta med oss tidigt i projekten för då har vi bäst förutsättningar för att hjälpa till i både projektering, planering och utförande så att det blir rätt utfört till rätt kvalite.

Vi är medlemmar i både Pålkommissionen och Svensk Grundläggning för att ha möjlighet att påverka och driva grundläggningsbranschen framåt. All vår personal utbildas i Svensk Grundläggnings kurser steg 1, 2 och 3.

Vill du prata om ett projekt?

Thomas Torefeldt

Arbetschef, Veidekke Grundläggning

T: +46 73 366 94 21

thomas.torefeldt@veidekke.se