Klivet in i framtidens byggbransch.

Sverige har ett enormt behov av bostäder, fastigheter och infrastruktur. För att klara utmaningen måste byggbranschen tänka större och annorlunda. Vi måste på riktigt börja dra nytta av digitaliseringens alla möjligheter, lära av den fasta industrin och lyckas förena effektiv produktion med kundanpassade lösningar. Och allt detta behöver ske på ett hållbart, schysst och involverande sätt. Det är dags att ta klivet in i framtidens byggbransch. Vill du haka på?

Involvering
Involvering
Innovation
Innovation
Hållbarhet
Hållbarhet

 

 

På Veidekke arbetar vi med en mängd olika initiativ och utvecklingsprojekt. Gemensamt för dem alla är dock våra tre perspektiv : Involvering, innovation och hållbarhet.

Låt oss ge dig några exempel:

INNOVATION:

Framtidens hus består av ettor. Och nollor.

Hur kan det komma sig att produktivitetsutvecklingen i den fasta industrin tagit enorma kliv framåt medan byggindustrin stått mer eller mindre stilla de senaste 40 åren?

 

INVOLVERING:

Ju fler kockar. Desto bättre soppa.

Människor är vår främsta tillgång. När människor involveras i arbetet händer viktiga saker: engagemanget ökar, motivationen stärks och människor växer. Känslorna för det egna företaget stärks. Det tjänar alla på.

 

HÅLLBARHET:

Ska byggbranschen lyfta måste vi sätta ner foten.

På Veidekke kämpar vi för schyssta villkor, hållbar utveckling och minskad miljöpåverkan. Vi samarbetar med fackföreningar, ser till att alla partners har kollektivavtal, rätt kompetens och tar sitt ansvar i samhället.

 

Allt går att göra bättre. Och eftersom vi på Veidekke lever och andas involvering vill vi gärna höra vad du tycker om saken. Har du några synpunkter, eller kanske rent av idéer som du vill ha hjälp att förverkliga. Hör av dig till mig - eller någon av mina kollegor!

Vill du prata med oss om detta?

Jimmy Bengtsson

VD, Veidekke Sverige , Solna

T: +46 70 537 91 10

jimmy.bengtsson@veidekke.se