Involverande krafter. Kollektiv intelligens.

I framtiden finns det bara en väg att gå. Men den vägen är ny för varje dag.

Involverande krafter.
Involverande krafter.

 

Vi lever i den nya folkvandringens tid. Aldrig har Sveriges storstäder vuxit så snabbt som nu. Aldrig har inflyttningen varit större, kraven högre, flaskhalsarna så många och utmaningarna så stora. Det ställer stora krav på samhället. På lagstiftning, stadsplanering och visioner.

Men det ställer också stora krav på företag som ska vara med och bygga för framtiden. Kraven på vår bransch förändras och vi måste förändras med den. Det som var rätt igår är inte nödvändigtvis rätt i morgon. Så vad krävs av oss i framtiden? Vi måste hitta lösningar där andra inte ens har sett problem. Inte genom att slåss för att ändra något som redan existerar, utan genom att skapa något nytt som gör det gamla föråldrat.

Varje dag imponeras jag av den samlade kunskapen hos mina medarbetare. Och lika tacksam är jag över kompetensen hos våra samarbetspartner. Det vi gör tillsammans kallar vi kollektiv intelligens – ett prestigelöst samarbete där vi hjälper varandra mot gemensamma mål. Våra processer trimmas ständigt för att överträffa omvärldens krav. Hos oss är sträckan från tanke till handling kort.

Veidekke vill och kan förnya byggandet i Sverige. Det är ett löfte jag gärna skriver under på.

 

Jimmy Bengtsson, Sverigechef

Vill du tala med oss om detta?

Jimmy Bengtsson

VD, Veidekke Sverige , Solna

T: +46 70 537 91 10

jimmy.bengtsson@veidekke.se