Kom och BIMspireras med Veidekke och BIMobject!

Kom och BIMspireras med Veidekke och BIMobject!

09.10.2017 - 10:04

Byggindustrin står inför en digital revolution och på Veidekke är vi måna om att ligga i utvecklingens absoluta framkant. I samarbete med BIMobject hälsar vi därför Dig och dina kollegor varmt välkomna till BIMobject LIVE 2017 i Malmö, den 10-11 oktober.

Hösten är här och snart är det dags för branschens bästa BIM-event! Vi hoppas att ni vill ta tillfället i akt att tillsammans med oss och BIMobject nätverka, umgås och inspireras av intressanta föreläsningar och spännande workshops. Vi vill uppmuntra alla våra samarbetspartners att anamma BIM och börja publicera BIM object på www.bimobject.com. Därför erbjuder vi 100 euro rabatt om du använder koden VeidekkeVIP när du köper din biljett.

I år är Emile Hamon, Strategi- och verksamhetsutvecklingschef på Veidekke Bygg, en av talarna på eventet. Läs gärna hans blogginlägg om vilka 5 trender inom digitalisering han anser kommer ha den största på verkan på byggbranschen.

Anmälan och mer info: live.bimobject.com

BIMobject LIVE 2017

BIMobject LIVE är en internationell tvådagars (+1) konferens för tillverkare av byggprodukter, inredningsproducenter och byggentreprenörer. Vi bjuder in VD:er, sälj- och marknadschefer samt teknikpersonal att lyssna när internationellt framstående experter talar om BIM-processen, BIM-objekt och molnbaserad digital marknadsföring.

BIMobject och Veidekke

BIMobject erbjuder världens ledande plattform för tillverkarspecifika BIM-objekt. Veidekke och BIMobject har ett nära samarbete med syftet att accelerera digitaliseringen av Veidekkes byggprocesser.

För mer information om BIMobject: bimobject.com.