Veidekke förvärvar mark i Bankeryd, Jönköping

Veidekke förvärvar mark i Bankeryd, Jönköping

17.05.2019 - 06:30

Veidekke Bostad har förvärvat mark i Bankeryd, strax utanför Jönköping, med byggrätt för 44 radhus. Planbesked för projektet är beviljat och detaljplanearbetet är planerat att påbörjas i slutet av 2019. Förhoppningen är att en ny detaljplan ska vara antagen inom två år och att byggstart kan ske kort därefter.

- Vi är väldigt glada över möjligheten att få vara med och utveckla Bankeryd. Det är vårt första projekt i Jönköping och det finns en stark tro på området från vår sida. Vi är övertygade om att det kommer att finnas ett stort intresse för de nya radhusen som vi ska bygga, säger Mats Fryxell, regionchef för VeidekkeFLEX.

Radhusen som kommer att byggas i Bankeryd kommer att vara av typen VeidekkeFLEX, vilket är ett bostadkoncept som utvecklats för att möta den stora efterfrågan på prisvärda och flexibla bostäder. Planlösningen i radhusen är flexibel och gör det möjligt för köparna att välja mellan tre till fem rum och kök, utan att priset för bostaden påverkas.

- Vi ser fram emot att utveckla det här nya bostadsområdet i nära dialog med kommunen. Behovet av kvalitativa bostäder i ett lägre prissegment är stort och vi upplever att många efterfrågar den här typen av radhus med en flexibel planlösning som går att anpassa utifrån kundens unika behov, sägerJonas Keide, försäljningschef VeidekkeFLEX

För mer information om VeidekkeFLEX, vänligen besök:

https://www.veidekkebostad.se/att-kopa-ett-nybyggt-hem/veidekke-flex/

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Mats Fryxell
, regionchef VeidekkeFLEX, 070-602 18 87
Jonas Keide, försäljningschef VeidekkeFLEX, 072-221 71 58