En dag med Jimmy

En dag med Jimmy

19.05.2017 - 13:14

Linnea Åbyhammar vann tävlingen under årets Lava, Samhällsbyggnadssektionens arbetsmarknadsdag på KTH, där första pris var att under en dag uppleva hur det är att vara VD för Veidekke i Sverige. Linnea fick följa med Jimmy Bengtsson, VD Veidekke Sverige, till vår verksamhet i Uppsala.

 

- Dagen började med att jag och Jimmy åkte till Uppsala där han skulle hålla föredrag om Involverande krafter och Kollektiv intelligens. Efter ett kort besök och en liten rundvandring på Veidekke-kontoret åkte vi vidare till ett bygge där Jimmy höll dagens första föredrag. Vi åkte sedan vidare till kontoret igen där det bjöds på lunch och Jimmy höll föredraget även för medarbetarna där. På eftermiddagen var det dags för dagens sista föredrag och fika på ett bygge i Knivsta.

- Under föredraget var det intressant att få veta lite mer om Veidekkes historia, vad företaget har för ambitioner och vilka grundpelarna är. Medarbetarna fick vara delaktiga och diskuterade bland annat kring vad de tycker att involvering innebär samt hur Veidekke kan bli det bästa företaget i branschen.

- Sammanfattningsvis var dagen mycket givande och jag fick en större inblick i hur företaget arbetar. Det var intressant att både få vara ute på projekten och träffa de som arbetar där samt att få veta mer om Involverande krafter och Kollektiv intelligens. Om du får chansen att hänga en dag med någon på Veidekke så ta den!